Οk ο Κουλιμπαλί

Πλατανιάς | 11 Μαρτίου 2016, 21:37

Μία ευχάριστη εξέλιξη σημειώθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής για τον Πλατανιά, με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να έβγαλε με επιτυχία το πρόγραμμα και κατά συνέπεια φαίνεται να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για την αποστολή στη Λιβαδειά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο άσος από το Μάλι δείχνει έτσι να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο που είχαν ως αποτέλεσμα να του στερήσουν τη δυνατότητα σε κάποιες προπονήσεις αυτής της εβδομάδας να προπονηθεί κανονικά. Αυτό που πλέον απομένει, είναι να ξεκαθαρίσει το αν ο προπονητής του θα τον συμπεριλάβει στη διάθεσή του, κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα γίνει με τον Θανάση Τσουράκη που ακολουθεί θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αποστολή στην Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Στο σημερινό πρόγραμμα ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έριξε το βάρος στην τακτική και στα παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Τσουράκης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έκανε θεραπεία.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Estrella