Οικονόμου για τη μεσαία γραμμή στον ΑΟΑΝ

Γ' Εθνική | 4 Σεπτεμβρίου 2023, 20:47

Μία ακόμη λύση πρόσθεσε στις επιλογές της μεσαίας γραμμής ο ΑΟΑΝ, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην ομάδα του Αγίου Νικολάου θα αγωνίζεται ο Καρδιτσιώτης Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος προέρχεται από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση:

Με το μπλε αστέρι ο Γιώργος Οικονόμου!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Οικονόμου.

Ο γεννημένος στις 14/2/2003 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Την ποδοσφαιρική του καριέρα, την ξεκίνησε από την ακαδημία ΑΟ Δήμητρα Απόλλων, στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες της ΕΠΣ Καρδίτσας στην Α1 με τον ΑΟ Ελπίδα Αγίου Γεωργίου, στην Α’ με τον ΑΟ Καρδίτσας, στη Γ’ εθνική με τον ΑΣ Ατρόμητο Παλαμά και στην ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας σε Γ’ εθνική και Super League 2.

Τον υποδεχόμαστε στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε να έχει υγεία και με πολλή δουλειά να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας, για την καλύτερη δυνατή πορεία!

«Συνάντησα ένα εκπληκτικό κλίμα»

Για την συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Οικονόμου, είπε «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Κρήτη, πρώτη φορά μακριά από τον τόπο καταγωγής μου την Καρδίτσα, για να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως ο ΑΟΑΝ. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα την οργάνωση που υπάρχει, συνάντησα ένα εκπληκτικό κλίμα στην ομάδα και όλοι έδειξαν πολύ φιλόξενοι προς το πρόσωπο μου, βοηθώντας με να εγκλιματιστώ. Η δουλειά στις προπονήσεις είναι εξαιρετική και θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα ο ΑΟΑΝ στην εξέλιξη μου ποδοσφαιρικά. Από την πλευρά μου κάθε φορά μέσα στο γήπεδο θα προσπαθώ για το καλύτερο προκειμένου να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους της».

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad