Οικογενειακό “διπλό” με την Κ19 στον Τσεσμέ

Επισκοπή | 3 Μαρτίου 2023, 13:21

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει ξανά η Επισκοπή, κοιτώντας το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Β (11/03, 14:45) στο "Π.Ι. Βαρδινογιάννης".

/Bella Pizza

Η ομάδα του Ρεθύμνου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματίσει οικογενειακό “διπλό” με την ομάδα Κ19, το πρωί του Σαββάτου (04/03, 11:00) στο προπονητικό κέντρο του Τσεσμέ.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Κανονικά και με προπόνηση σε φουλ ρυθμό κύλησε η σημερινή μέρα.
Ο Κ. Ανυφαντάκης είδε τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” δίχως ιδιαίτερα προβλήματα με εξαίρεση φυσικά τους τραυματίες, Μπερικάκη, Μέτα να μη συμμετέχουν. Ο δεύτερος πάντως αναμένεται να  επιστρέψει από την προσεχή Δευτέρα (6/3).
Για αύριο Σάββατο (4/3) στις 11.00πμ έχει προγραμματιστεί ένα “διπλό” απέναντι στην ομάδα της Κ19 στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ.
Την Κυριακή (5/3) θα δοθεί ρεπό και από την Δευτέρα (6/3) θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος που βρίσκει την ομάδα μας να υποδέχεται την ΑΕΚ Β’ αυτό το Σαββάτο (14.45) στο “Παύλος Βαρδινογιάννης”.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad