Οικογενειακή υπόθεση των αδερφών Ρενιέρη

Σφακιά Θύελλα Καλαθ. | 10 Ιανουαρίου 2016, 20:27

Με το καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο η Θύελλα Καλάθενων που βρίσκεται στο μείον 4 από την κορυφή μετά την νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 7-2 κόντρα στα Σφακιά.

Την “σφραγίδα” τους στο ματς έβαλαν τα αδέρφια Ρενιέρη, καθώς σκόραραν τα 5 από τα 7 γκολ της ομάδας τους (4 ο Νίκος και 1 ο Άρης), ενώ ο τρίτος της παρέας Βασίλης είχε δοκάρι.

Τα Σφακιά πάντως προηγήθηκαν όπως και στο προηγούμενο ματς με τον Γρανίτη, με τον Βούρβαχη στο 8’, ωστόσο δέχτηκαν τρία γκολ μέχρι το ημίχρονο.

Ο Χαριτάκης στο 18’ και ο Νίκος Ρενιέρης με φάουλ στο 36’ και σουτ στο 45’ έκαναν την ανατροπή για την Θύελλα σε 3-1.

Ο Χαριτάκης και πάλι στο 52’ έκανε το 4-1 μετά από προσπάθεια του Β.Ρενιέρη στο δοκάρι, ενώ τα Σφακιά μείωσαν σε 4-2 στο 55’ με σουτ του Ιωσ. Τζωρτζάκη.

Ο Α. Ρενιέρης πέτυχε το 5-2 στο 65’, για να πάρει και πάλι την σκυτάλη ο αδερφός του Νίκος που πέτυχε καρέ των γκολ με σουτ στο 75’ και ανάποδο ψαλίδι στο 85′ (7-2).

Ντεμπούτο στο σημερινό ματς για τα Σφακιά έκανε ο Γιώργος Καρίπογλου που πήγε πρόσφατα στην ομάδα από την ΑΠ Σούδας.

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Γιανουδάκης, Λουπασάκης (69’ Βεστάκης), Σχοινοπλοκάκης (47’ Σημαντηράκης), Δημανόπουλος, Ρενιέρης Α. (67’ Λουβιτάκης), Ρενιέρης Β., Ρενιέρης Ν., Κουφογιαννάκης, Χαριτάκης,Μαρακάκης

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Συγγελάκης, Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης, Καπετανάκης, Τζωρτζάκης Ι., Τζωρτζάκης Ιωσ., Μαγγελάκης, Μπούχλης, Βούρβαχης, Αλεξίου (70’ Καγιαδάκης), Καρίπογλου (44’ Δουρουντούς)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad