Οι βραβεύσεις στους Κρητικούς αθλητές από την ΚΟΕ

Υγρός στίβος 1 Φεβρουαρίου 2023, 16:19

Μια λαμπρή εκδήλωση πραγματοποίησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία την Τρίτη (31/1) το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, τιμώντας τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το έτος που πέρασε αλλά και για όλα όσα κατάφεραν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

KTEO Κρήτης

Οπως ήταν αναμενόμενο, την τιμητική τους είχαν μεταξύ άλλων και αθλητές από την Κρήτη και ειδικότερα οι Χανιώτες, παραλαμβάνοντας άλλωστε τα περισσότερα βραβεία.

Ο Ηλίας Καλαμαρίδης με την Γεωργία Περάκη.

Αννα Ντουντουνάκη και Γ. Περάκη.

Η ανδρική ομάδα του πόλο.

Αναλυτικότερα οι βραβεύσεις που υπήρξαν είναι οι εξής:

Αργυρόπουλος Κανακάκης Στέλιος, Γαλανίδης Κωνσταντίνος, Σκουμπάκης Δημήτρης για το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αργυρόπουλος Κανακάκης Στέλιος και Σκουμπάκης Δημήτρης για το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών (Βουδαπέστη).

Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία για το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο γυναικών (Σπλιτ).

Γιαλαμά Κρυσταλένια και Κρομμυδάκη Ιφιγένεια για το ασημένιο μετάλλιο στο κόμπο (καλλιτεχνική κολύμβηση) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών (Ρώμη).

Γιαλαμά Κρυσταλένια, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια και Νίκου Γαρυφαλιάνα για το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του highlight στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής νεανίδων (Κεμπέκ).

Γιαλαμά Κρυσταλένια, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια και Νίκου Γαρυφαλιάνα για το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του highlight στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής νεανίδων (Αλικάντε).

Περάκη Γεωργία για το ασημένιο μετάλλιο (4×50μ. επιφάνεια mixed) και τα δύο χάλκινα (4×100μ. διπλά πέδιλα και 50μ. διπλά πέδιλα) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων τεχνικής κολύμβησης (Πόζναν).

Ηλίας Καλαμαρίδης (προπονητής) για τη συμμετοχή της Περάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων τεχνικής κολύμβησης (Πόζναν).

Μητράκης Γεώργιος για το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο παίδων (Βόλος).

Φουράκη Ασπασία για το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο κορασίδων (Λάρισα).

Βαγκέ Μαρίνα και Σκευάκη Μελίνα (ΚΟΗ) για το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κορασίδων (Μοντεκό Λε Μιν) στο αγώνισμα του κόμπο.

Ντουντουνάκη Αννα για το ασημένιο μετάλλιο (100μ. πεταλούδα) και το χάλκινο (50μ. πεταλούδα) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας ανδρών/γυναικών στο Καζάν

Ντουντουνάκη Αννα για το χρυσό μετάλλιο (50μ. πεταλούδα) και τα δύο χάλκινα (50μ. ύπτιο και 100μ. πεταλούδα) στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν.

Μυλωνάκης Αναστάσιος για το χάλκινο μετάλλιο (100μ. επιφάνεια) στα World Games τεχνικής κολύμβησης.

Μυλωνάκης Εμμανουήλ ειδική βράβευση για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και την προσφορά του στο ελληνικό πόλο.

Synagogi

Rabona ad