Ο ΟΦΗ πέτυχε τον στόχο της παραμονής επικρατώντας της εφηβικής ομάδας του ΑΟΚ Χανιά με 105-74 στο κλειστό του ΒΑΚ.
Νίκησε τους… εφήβους του ΑΟΚ Χανιά ο ΟΦΗ και παρέμεινε στη Β’ Εθνική
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης του μπασκετικό τμήμα του ΟΦΗ προχώρησε στις τρεις προαναφερθείσες βραβεύσεις. Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:
«Με τρεις σημαντικές βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο ημίχρονο της τελευταίας αναμέτρησης της ομάδας μας κόντρα στον ΑΟΚ Χανιά, έκλεισε η αγωνιστική σεζόν.
Συγκεκριμένα η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, βράβευσε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κ. Γιάννη Δανδάλη που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει έμπρακτα το τμήμα μπάσκετ και βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό μας.
Παράλληλα, βραβεύτηκε και ο αθλίατρος και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Αντωνακάκης Παναγιώτης για την πολύχρονη και αμέριστη βοήθεια του.
Τέλος, τιμητική πλακέτα για την πολυετή και αμέριστη προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ, τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ, κ. Μπάμπη Μαρκάκη, ωστόσο δεν το παράλαβε ο ίδιος καθώς έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.»