Οι Βιγλάτορες… χορεύουν στα Περιβόλια (vid)

Πλατανιάς | 19 Σεπτεμβρίου 2016, 20:55

Η ΠΑΕ Πλατανιάς με ανακοίνωσε που εξέδωσε ευχαριστεί τους “Βιγλάτορες” που πριν από την πρώτη φετινή εντός έδρας αναμέτρηση της σεζόν με τον Λεβαδειακό… έσυραν τον χορό και άνοιξαν την αυλαία.

Μάλιστα η ανακοίνωση της Χανιώτικης ΠΑΕ συνοδεύεται με βίντεο όπως το κατέγραψε η κάμερα του fcplataniasTV, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα στο athlitiko.gr.

Αναλυτικά:  

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον παραδοσιακό μουσικοχορευτικό σύλλογο “Βιγλάτορες” που πριν από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό… έσυρε τον χορό στο γήπεδο των Περιβολίων.

Οι Βιγλάτορες ιδρύθηκαν το 2009, με πρόεδρο και χοροδιδάσκαλο τον Βιγλάκη Ιωσήφ και πάνω από 200 ενεργά εγγεγραμμένα μέλη, που «βιγλίζουν» με τη σειρά τους την παράδοση.

Σκοπός του συλλόγου είναι η μεταλαμπάδευση της χορευτικής παράδοσης ατόφιας, με την ιστορικά μεθοδευμένη διδασκαλία των 22 κρητικών χορών αλλά και χορών από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο με το εξαιρετικό θέαμα που πρόσφεραν στους φιλάθλους τα μέλη του συλλόγου, όπως το κατέγραψε η κάμερα του fcplataniasTV, καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση πριν από την πρώτη εντός έδρας σέντρα της σεζόν.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad