«Οι τιμές δεν αλλάζουν» τονίζεται από την ΠΑΕ εν όψει Παναθηναϊκού

Πλατανιάς | 14 Αυγούστου 2017, 20:45

Δεν πρόκειται όπως όλα δείχνουν να αλλάξει η απόφαση που έχει παρθεί στον Πλατανιά αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων όσον αφορά τον κόσμο των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, από την ΠΑΕ σημειώνεται ότι το ίδιο θα ισχύσει και στα επόμενα ματς με τις άλλες "μεγάλες" ομάδες.

Θέτοντας τη σχετική ερώτηση σε στέλεχος της ΠΑΕ, η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι η τιμή των 30 ευρώ έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό και πως δεν αφορά συγκεκριμένα τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού. «Το ίδιο θα ισχύσει και σε όλα τα ματς, με όλες τις ομάδες», είναι το σχόλιο που γίνεται στο athlitiko από το συγκεκριμένο στέλεχος της ομάδας του Πλατανιά.

Σημειώνεται ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν αντιδράσει με ανακοίνωση που έχουν δώσει στη δημοσιότητα σχετικά με την απόφαση της διοίκησης του Πλατανιά να ορίσει στα 30 ευρώ τις τιμές για τη θύρα 4. Παρόλα αυτά σημειώνεται ότι ανάλογες τιμές θα υπάρξουν και για τις άλλες θύρες, αφού πρόθεση της ΠΑΕ είναι ο κόσμος να αξιοποιήσει τα διαρκείας και να προμηθευτεί τις ανάλογες κάρτες σε τιμές που είναι πολύ πιο χαμηλές.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad