Οι συμβουλές Μουντάκη στα “μικρά” του Ικάρου…

Ικαρος Μουρνιών | 11 Ιουνίου 2021, 6:54

Μεγάλο ενδιαφέρον όπως αναμενόταν άλλωστε είχε η παρουσία του Γιώργου Μουντάκη στο γήπεδο των Νεροκούρου για λογαριασμό της Ακαδημίας του Ικάρου, η οποία είναι ανάμεσα στις συνεργαζόμενες σε όλη την Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των “πρασίνων” βρέθηκε μαζί με τα παιδιά για περίπου 2 ώρες, στα οποία μίλησε για το πώς δουλεύει ο Παναθηναϊκός, το βάρος το οποίο ρίχνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο κομμάτι της ανάπτυξης των φυτωρίων του, την θέση την οποία υπηρετεί, για το πώς κατάφερε να βρίσκεται σ’ αυτό το επίπεδο ενώ από ‘κει και πέρα παρακολούθησε την προπόνηση και έκανε τις παρατηρήσεις του.

Η παρουσία του Μουντάκη στην Ακαδημία του Ικάρου πιστοποιεί όμως και την εξαιρετικά καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί από τους πρώτους κιόλας μήνες ανάμεσα στις δύο πλευρές, μεταξύ της ομάδας των Χανίων και του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί πως οι “πράσινοι” θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά την Ακαδημία του Ικάρου, μιας και την ερχόμενη Τετάρτη (16/6) αναμένεται να βρίσκονται στα Χανιά οι σκάουτερ του “τριφυλλιού”, Κώστας Μπατσινίλας και Ανδρέας Λαγωνικάκης.

Σε σχετική του ανάρτηση, ο Ικαρος ευχαριστεί τον προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού ο οποίος όπως σημειώνεται, σκόρπισε πολλά χαμόγελα στους μικρούς ποδοσφαιριστές…

Mikel Chania Delivery

Rabona ad