Οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις από τον Καραϊσκάκη

Super League 2 22 Απρ 2021, 16:42

Δύο ανακοινώσεις προκύπτουν απ' τον Καραϊσκάκη όπου η μία αφορά τη διαιτησία και η άλλη αναφέρεται συνολικά για το πρωτάθλημα που διεξήχθη από την 1η μέχρι και την 22η αγωνιστική...

Στην πρώτη ανακοίνωση η ομάδα της Αρτας συγχαίρει τους διαιτητές που διεύθυναν το ματς με τον Διαγόρα, ενώ η δεύτερη ανακοίνωση έχει να κάνει με την ευκαιρία του τέλος της κανονικής περιόδου…

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

«Η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ συγχαίρει τον διαιτητή του αγώνα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ κ. Κατσικογιάννη (Ηπείρου) – τους βοηθούς του ίδιου αγώνα κ.κ. Μηνούδη, Βρούζο (Πιερίας) καθώς και τον 4ο Τάση (Ηπείρου) για την άψογη διαιτησία τους».

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

«Η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου για την είσοδό της στα play off της Super League 2 καθώς και στις ομάδες του Ιωνικού, της Ξάνθης, του Λεβαδειακού, του Εργοτέλη και των Χανίων που συμμετέχουν στην “μάχη” της ανόδου στη Super League 1.
Παράλληλα και μετά το πέρας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της κατηγορίας μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ” προς τα ιατρικά επιτελεία όλων των ομάδων της Super League 2 για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και τραυματισμών, στα προπονητικά επιτελεία και φυσικά στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων που ήταν οι πρωταγωνιστές για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτούς τους τέσσερις και πλέον μήνες ώστε να ολοκληρωθούν 22 αγωνιστικές, στο πιο δύσκολο, ανταγωνιστικό και καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.
Τέλος, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα play out και υπενθυμίζουμε ότι είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά και φίλοι τις υπόλοιπες 364 ημέρες και 22 μισή ώρες».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad