Οι σκέψεις Ροκάκη για την προεδρία της SL2

Χανιά | 2 Μαρτίου 2023, 20:10

Μέσα στις επόμενες ημέρες χωρίς αυτή τη στιγμή να έχει αποφασίσει τίποτα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η θέση του Αντώνη Ροκάκη για το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Super League 2.

/Bella Pizza

Το ζήτημα της ανάληψης της θέσης του προέδρου από τον επικεφαλής της ΠΑΕ Χανιά ήρθε από την πρώτη στιγμή στο προσκήνιο από την ώρα που ήταν αυτός που ουσιαστικά δρομολόγησε τις εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί πλέον στη διοργανώτρια.

Εξάλλου δεν θα πρέπει να παραληφθεί το γεγονός ότι ήταν αυτός που αξίωσε ουσιαστικά την αποχώρηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου εφόσον το αποτέλεσμα των επαφών για τα χρήματα που θα λάμβαναν οι ΠΑΕ της Super League 2 ήταν το προσδοκώμενο…

Αυτονόητα λοιπόν από την πρώτη στιγμή το όνομά του βρέθηκε ως το βασικότερο για να είναι αυτός που θα διαδεχόταν τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Η πληροφόρηση αυτή τη στιγμή αναφέρει ότι ο κ. Ροκάκης δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει, είτε γιατί ο χρόνος του είναι υπερβολικά περιορισμένος, είτε γιατί η επιθυμία του είναι να μην εμπλακεί σε μια τέτοια διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση ο Αντώνης Ροκάκης φαίνεται να απολαμβάνει αυτή τη στιγμή της εκτίμησης των ομάδων της κατηγορίας αλλά και να κρίνεται ως σεβαστό ως γεγονός ότι είναι ο παλαιότερος πρόεδρος σε επίπεδο πρωταθλήματος με το να βρίσκεται η ομάδα του για 8 συνεχόμενα χρόνια στη Super League 2.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad