Οι σκέψεις Παπαδόπουλου για την επίθεση

Χανιά | 15 Απρ 2021, 20:34

Το ζήτημα του επιθετικού και η λύση που θα προτιμήσει στη θέση του σέντερ φορ είναι ένα από τα πλέον σημαντικά για τον Νίκο Παπαδόπουλο για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Με το ν’ απουσιάζουν ούτε λίγο ούτε πολύ τρεις επιθετικοί, εκ των οποίων και ο βασικός σέντερ φορ των Χανίων, Δημήτρης Διαμαντόπουλος -οι άλλοι δύο είναι οι Μασένα και Βρεττός- παρουσιάζει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον ποιον παίκτη θα προτιμήσει στην κορυφή της επίθεσης ο 49χρονος τεχνικός.

Ουσιαστικά οι λύσεις που υπάρχουν για την επίθεση αφορούν τους Κάσσο, Βασιλόγιαννη και Σουντουρά, όπου μένει να φανεί ποιος εκ των τριών θα προτιμηθεί στην κορυφή.

Με μια πρώτη εκτίμηση και βάσει των δοκιμών που πραγματοποιεί στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα ο Παπαδόπουλος δεν είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθεί ο Σουντουρά στην θέση που αφήνει ο Διαμαντόπουλος ο οποίος θα εκτίσει την μια αγωνιστική της τιμωρίας του… Το σίγουρο είναι πως η επίθεση των Χανίων θα είναι τελείως διαφορετική για πρώτη φορά από την περίοδο που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Νικ. Παπαδόπουλος.

Επίσης στον άξονα θα απουσιάσει όπως είναι γνωστό και ο Πλέγας, επίσης λόγω τιμωρίας, σε μια σημαντική απουσία για τα Χανιά, καθώς πρόκειται για έναν από τους βασικούς αμυντικούς μέσους τους φέτος στο πρωτάθλημα.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad