Οι σκέψεις για την καλοκαιρινή προετοιμασία

Χανιά | 8 Ιουνίου 2021, 17:00

Παράλληλα με το ζήτημα του αγωνιστικού σχεδιασμού, στην ομάδα των Χανίων γίνονται οι πρώτες διεργασίες για τον καταρτισμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Προφανώς για να ξεκαθαρίσουν οι ημερομηνίες θα πρέπει να υπάρξει μια πιο καθαρή εικόνα για το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα… Είναι σαφές ωστόσο ότι ο Παπαδόπουλος έχει ένα αρχικό πλάνο στο μυαλό του για το πώς θα “περπατήσει” η προετοιμασία του καλοκαιριού, με το δεδομένο που υπάρχει να είναι πως η αποστολή θα πραγματοποιήσει το βασικό της στάδιο εκτός Χανίων και ειδικότερα εκτός Κρήτης, κάτι άλλωστε που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Από εκεί και πέρα, αυτή τη στιγμή η πιθανότερη ημερομηνία με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι η προετοιμασία να ξεκινήσει το διάστημα μεταξύ 15-30 Ιουλίου.

Για ό,τι αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το μέρος που θα επιλεγεί, αυτό είναι κάτι που θ’ αποφασιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός Χανίων και ειδικότερα είναι δίπλα στην οικογένειά του στο Κιλκίς.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad