Οι σφυροβόλοι στο Δήμο Χανίων

Στίβος | 3 Δεκεμβρίου 2020, 17:36

Στο δημαρχείο Χανίων βρέθηκαν οι σφυροβόλοι του Ελευθερίου Βενιζέλου. Σκοπός συζήτησης, οι σημαντικές διακρίσεις που έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά και οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο προπονητήριο στην Αγυιά.

Οπως είναι γνωστό, ο Δήμος Χανίων προχώρησε σε σημαντικές παρεμβάσεις στο προπονητήριο των σφυροβόλων με στόχο ν’ ανανεώσει το χώρο και να διευκολύνει το έργο τους.

Η συνάντηση έγινε με τον ίδιο τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και τους αντιδημάρχους, Τάσο Αλόγλου και Στέλιο Μιχαηλάκη ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Κύδων ΑΕ, Μιχάλης Καλογριδάκης. Από μέρους των σφυροβόλων παρέστησαν οι Χρήστος Φραντζεσκάκης, Ιβάν Μεγκλεμπέη, Ορέστης Ντουσάκης, Λευτέρης Γουμενάκης και Αφροδίτη Τζατζιμάκη.

Η ενημέρωση από τον Δήμο Χανίων έχει ως εξής:

Επίσκεψη αθλητών σφυροβολίας του Γυμναστικού Συλλόγου Χανίων “Ελ.Βενιζέλος” με τον Δήμαρχο Χανίων και αντιδημάρχους

Στο Δημαρχείο Χανίων βρέθηκαν σήμερα, Πέμπτη, 3/12/2020, αθλητές της σφυροβολίας του Γυμναστικού Συλλόγου Χανίων “Ελ.Βενιζέλος”, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και τους Αντιδημάρχους, Τάσο Αλόγλου και Στέλιο Μιχαηλάκη ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Κύδων ΑΕ, Μιχάλης Καλογριδάκης.

Οι αθλητές συζήτησαν για τις σημαντικές διακρίσεις που έχουν πετύχει σε πανελλαδικό, πανευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον Δήμο Χανίων, για τις παρεμβάσεις βελτίωσης των υποδομών που έγιναν στο προπονητήριο του Συλλόγου στην Αγυιά.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι προέτρεψαν τους αθλητές να καταγράψουν και να προωθήσουν τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την προετοιμασία τους, ώστε ο Δήμος Χανίων να φροντίσει για την επίλυσή τους.

karta antonis garden