Οι “ομορφιές” στη φυσούνα και οι “ευχαριστίες” στον Ολυμπιακό!

Πλατανιάς | 1 Απριλίου 2017, 23:45

Με ειρωνικό ύφος ο Πλατανιάς "ευχαριστεί" τον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία στο γήπεδο "Καραϊσκάκη". Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για κλίμα εκφοβισμού και προπηλακισμούς παικτών και μελών του τεχνικού τιμ στο ημίχρονο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα και πέραν της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Πλατανιάς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας που μπορεί να θεωρηθεί πέρα ως πέρα βάσιμο, τα μέλη της χανιώτικης αποστολής δέχτηκαν επίθεση στο ημίχρονο από καμιά 10αριά “φουσκωτούς” εντός της φυσούνας και σε μια στιγμή που λίγο πριν η ομάδα είχε καταφέρει να κλείσει το α’ 45λεπτο προηγούμενη με σκορ 1-0 στην έδρα του Ολυμπιακού. Οπως αναφέρουν οι καλά πληροφορημένες πηγές μας, οι παίκτες πήγαν… καροτσάκι στα αποδυτήρια και ο λόγος είναι προφανής.

Κατά τα λεγόμενα ανθρώπων της ομάδας του Πλατανιά, υπήρξε “πέσιμο” προς τους παίκτες όπου κάποιοι όπως ο Βάντερσον δέχτηκαν… χαστούκια! Ολα αυτά σημειώνουμε ξανά στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ προειδοποιητικό “πέσιμο” υπήρξε και κατά την άφιξη των παικτών του Πλατανιά στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”, εκεί όπου όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας δέχτηκαν απειλές, για να μη “διανοηθούν” να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Απίστευτα πράγματα αλλά πιο απίστευτη μοιάζει η περιπέτεια που έχουν ζήσει οι επαγγελματίες παίκτες της ομάδας.

Η ανακοίνωση από την ομάδα του Πλατανιά είναι η εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία της στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η επιτροπή «υποδοχής» στο πούλμαν, το κλίμα εκφοβισμού πάνω από την φυσούνα και από τον πάγκο της ομάδας μας, καθώς και οι προπηλακισμοί παικτών και μελών του τεχνικού επιτελείου στο ημίχρονο, επειδή ο Πλατανιάς «τόλμησε» να προηγηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπορούν να αμαυρώσουν την, κατά τα άλλα, άψογη ποδοσφαιρική βραδιά.

Estrella