Οι “νέοι” τιμωρημένοι με Αναγέννηση και οι 3 στις 4 ήττες

Χανιά | 6 Μαρτίου 2017, 19:16

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας στρέφει την προσοχή του ο Α.Ο. Χανιά. Το αποτέλεσμα στον Εύοσμο δεν είναι φυσικά το καλύτερο, από τη στιγμή που η ομάδα γνώρισε την ήττα, αλλά σημασία έχει η συνέχεια και αυτή φέρνει το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη να αγωνίζεται εκ νέου την Τετάρτη.

planakis

Να σημειωθεί ότι ο ΑΟΧ με την ήττα που γνωρίζει στη Θεσσαλονίκη συμπληρώνει τρεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια… Οι ήττες αυτές είναι από τον Απόλλωνα, την Καλλιθέα και, εσχάτως, τον Αγροτικό Αστέρα. Ενας ΑΟΧ που σίγουρα έχει μία σχετική άνεση από τις επικίνδυνες θέσεις που οδηγούν στην Γ’ Εθνική, από την άλλη -όπως συνεχίζει εξάλλου να τονίζει ο Νίκος Παντέλης- σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.

Τώρα, από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα και πάλι δεν απουσιάζουν για τον 58χρονο τεχνικό. Από τη μία επιστρέφουν στη διάθεσή του οι Αποστολόπουλος και Φουρλάνος, από την άλλη, αυτή τη φορά θα εκτίσουν την τιμωρία τους δύο άλλοι παίκτες, ο Ηρακλής και ο Σταματής. Επίσης, νοκ άουτ εξακολουθεί να είναι ο Βαρούχας, που μάλιστα δεν έχει φύγει από τα Χανιά λόγω του τραυματισμού του. Τουλάχιστον, το θετικό στην υπόθεση είναι ότι στο ματς στον Εύοσμο εξέτισε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής.  

karta antonis garden
/psiloritischania