Οι “26” της αναχώρησης για Πράβετς

Πλατανιάς | 15 Ιουλίου 2016, 12:16

Με 26 ποδοσφαιριστές αναχωρεί το απόγευμα για το Πράβετς η αποστολή του Πλατανιά, μέρος στο οποίο θα θέσει τις βάσεις για τη χρονιά που ακολουθεί. Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου θα είναι μάλιστα και οι νεοαποκτηθέντες, Χάρις Ντιλαβέρ και Θοδωρής Λαμπίρης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ποιος είναι ο Λαμπίρης; Πρόκειται για τον 19χρονο (13/4/97) τερματοφύλακα που προέρχεται από την Κ20 του Παναθηναϊκού και εντάσσεται στην τετράδα των τερματοφυλάκων του Πλατανιά μαζί με τους Σωτηρίου, Κοκκαλά και Κασωτάκη. 

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Παράσχου τίθενται και οι υπόλοιποι φυσικά νεοαποκτηθέντες και ειδικότερα ο Βόσνιος Χάρις Ντιλαβέρ που εκκρεμεί να ανακοινωθεί (είναι τυπικό ζήτημα) η απόκτησή του από τον Πλατανιά.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Πλατανιά είναι η εξής: Μενδρινός, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Ζίκο, Ηλιάδης, Ντίντακ (φώτο), Γιακουμάκης, Κάργας, Καρυπίδης, Μανούσος, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Πριντέτα, Ντιλαβέρ, Κασωτάκης, Λαμπίρης, Γουνδουλάκης, Τσουράκης, Σωτηρίου, Ντίνας, Μουνάφο, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος.

Όσον αφορά τα φιλικά τα οποία είναι προγραμματισμένα είναι τα εξής:

OFKPirin (BG) – Πλατανιάς, RakovskiStadium (Sofia), 17/07, 18:30

Πλατανιάς – PFK Montana 1921 (BG), Pravets Facilities (Pravets), 20/07, 18:30

Πλατανιάς – Hapoel Nir Ramat Hasharon (IL), Pravets Facilities (Pravets), 25/07, 18:30

Ξάνθη – Πλατανιάς, Pravets Facilities (Pravets), 28/07, 18:30

Estrella
Auto KCS

Rabona ad