Οι “20” της Δράμας και ο Ρέντζας

Χανιά | 6 Μαρτίου 2021, 13:10

Τα Χανιά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (07/03) με τον Λεβαδειακό, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να επιλέγει την ίδια 20άδα με Δράμα, συν τον Ρέντζα.

Εκτός παραμένουν Κάσσος, Τριανταφυλλάκος, Ουνγιαλίδης, αλλά και ο Κάρλος που για δεύτερη σερί αγωνιστική είναι τιμωρημένος, αφού μεταφέρθηκε η τιμωρία του (4 κάρτες – είχε δηλωθεί με Δόξα) για το ματς αυτό, λόγω της αποβολής του με τον Ιωνικό.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (06/03) στη Μοναχή Ελιά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό (07/03, 14:45).

Στόχος της τελευταίας προπόνησης ήταν η ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών και τα περιεχόμενα του προγράμματος ήταν τα εξής: ψυχαγωγικά παιχνίδια, παιχνίδια “6vs2”, ταχύτητες αντίδρασης, τακτικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε θα βρίσκονται οι Κάσσος, Τριανταφυλλάκος, που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, αλλά και ο Κάρλος, που θα εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής (4 κάρτες), που μεταφέρθηκε για το παιχνίδι αυτό (είχε δηλωθεί να εκτίσει με Δόξα Δράμας), λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Ιωνικό.

Η αποστολή είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania