Οι πρωτοπόροι δίνουν ραντεβού στο Ωραιόκαστρο

Βόλεϊ Beach Volley | 24 Ιουνίου 2021, 20:11

Οι πρωτοπόροι της Πανελλήνιας βαθμολογίας μπιτς βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες δίνουν ραντεβού στο Ωραιόκαστρο. Έντονο το Κρητικό στοιχείο με τους Γιώργο Μιχελάκη, Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη, Αθηνά Γεωργοπούλου και Ροδάνθη Μαριάτου.

Σε ρυθμούς μπιτς βόλεϊ κινείται το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με το τουρνουά OPEN που θα διεξαχθεί το τριήμερο 25-27 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο της περιοχής και σε γήπεδα που κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Με συντελεστή στην ατομική βαθμολογία 0,3 μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα για την συγκέντρωση βαθμών στη Πανελλήνια βαθμολογία.

Στους άνδρες, η πρώτη τετράδα του τουρνουά OPEN στην Ίο θα δώσει το παρών στο Ωραιόκαστρο και θα διεκδικήσει εκ νέου το χρυσό μετάλλιο.

Οι νικητές της Ίου (ο Χανιώτης Γιώργος Μιχελάκης με τον Βασίλη Μούχλια) μαζί με τους φιναλίστ Στέλιο Τζιουμάκα και Δημήτρη Χατζηνικολάου βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ 15 ομάδες ανδρών θα διεκδικήσουν τις τέσσερις κενές θέσεις του κυρίως ταμπλό.

Στις γυναίκες, στη διοργάνωση θα συμμετέχουν και οι Δήμητρα Μαναβή, Μυρτώ Καλαμαρίδου, μέλη του Εθνικού σχεδιασμού μπιτς βόλεϊ.

Στο Ωραιόκαστρο θα βρίσκεται και η αναπτυξιακή Εθνική ομάδα που αποτελείται από τις Κρητικές Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη, οι οποίες θα αγωνιστούν για να αποκτήσουν και αγωνιστικό ρυθμό, δύο εβδομάδες πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.

Στο Ωραίοκαστρο θα βρίσκονται και τα δύο κορίτσια από το Ηράκλειο (Αθηνά Γεωργοπούλου, Ροδάνθη Μαριάτου) που ήταν νικήτριες του πρώτου φετινού τουρνουά OPEN.

Οι αγώνες των προκριματικών θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής (25/06), ενώ το απόγευμα θα γίνει το πρώτο σερβίς και των αγώνων του κυρίως ταμπλό.

JoyMachine

Rabona ad