Οι προθέσεις για ΟΦΗ Β’ και ο… ΟΦΗ 94

ΟΦΗ | 28 Μαΐου 2021, 18:51

Το ζήτημα της δημιουργίας ομάδων Β’ απασχολεί εδώ και λίγο καιρό τους συλλόγους της Super League 1. Οι προθέσεις του ΟΦΗ...

Το θέμα της δημιουργίας Β’ ομάδας η οποία θα λάβει μέρος στη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την οικογένεια του ΟΦΗ. Μια προοπτική η οποία δεν αφήνει αδιάφορη την ομάδα του Ηρακλείου, από την άλλη προσμετράται ο οικονομικός παράγοντας που είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Σε πρώτη φάση -καθαρά για οικονομικούς λόγους- δε φαίνεται πως ο ΟΦΗ θα επενδύσει σε μια τέτοια προοπτική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται στην πορεία του χρόνου να προχωρήσει σε μια τέτοια απόφαση.

Ούτως ή άλλως ο ΟΦΗ έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες το ενδιαφέρον του για μια ανταγωνιστική Β ομάδα που θα συμμετέχει σε ένα ανδρικό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο ΟΦΗ 94 που είχε λάβει μέρος με πολύ μεγάλη επιτυχία πριν από πολλά χρόνια στο τότε περιφερειακό πρωτάθλημα Κρήτης, μια ομάδα που ανέδειξε αρκετούς ποδοσφαιριστές και ήταν ένα εγχείρημα απόλυτα επιτυχημένο. Ο ΟΦΗ μπορεί να χαρακτηριστεί μάλιστα και σαν πρωτεργάτης μιας τέτοιας προσπάθειας.

Η ουσία είναι ότι άπαξ και επιβεβαιωθεί η προσθήκη των Β ομάδων από κάποιους συλλόγους της Super League 1 στην Β’ κατηγορία, ο ΟΦΗ σε πρώτη φάση δεν θα βρίσκεται ανάμεσά τους.

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad