Γενικότερα, οι μεταγραφικές κινήσεις δεν θα είναι πολλές και εκτός της Πισσαδάκη θα ενταχθούν ενδεχομένως στο ρόστερ του γυναικείου ΑΟΧ μία ή δύο ακόμα κοπέλες.
Από ‘κει και πέρα, ο Γιάννης Τσικουδάκης θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος στην τεχνική ηγεσία, έχοντας δίπλα του ως γυμνάστρια την Λιλή Γεωργογιαννάκη.
Σε ό,τι αφορά τα φιλικά παιχνίδια, ήδη έχουν προγραμματιστεί τέσσερα τον αριθμό με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου ενώ τουλάχιστον δύο ακόμη θα γίνουν απέναντι στη Βασίλισσα Νότου. Για το πότε θα γίνουν αυτά τα παιχνίδια κόντρα στην ομάδα απ’ το Λασίθι, οι ακριβείς ημερομηνίες θα γνωστοποιηθούν αργότερα.
Αναλυτικότερα, τα φιλικά της ομάδας του ΑΟΧ είναι τα εξής:
• 23 Αυγούστου: Αστέρας Ρεθύμνου στη Μοναχή Ελιά
• 30 Αυγούστου: Αστέρας Ρεθύμνου στη Μοναχή Ελιά
• 6 Σεπτεμβρίου: Αστέρας Ρεθύμνου στο Ρέθυμνο
• 13 Σεπτεμβρίου: Αστέρας Ρεθύμνου στη Μοναχή Ελιά
Υπενθυμίζεται πως ο Α.Ο. Χανιά θ’ αγωνιστεί τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.







