Οι πρωταθλητές Ελλάδας νέοι άνδρες του ΝΟΧ στον “αέρα” των ερτζιανών!

Πόλο 22 Μαΐου 2023, 21:16

Την ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις τους για την τεράστια επιτυχία την οποία κατάφεραν, κατακτώντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα, είχαν οι παίκτες της ομάδας πόλο νέων ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

KTEO Κρήτης

Ολα τα παιδιά που οδήγησαν τον Ναυτικό Ομιλο στην κορυφή στο πλαίσιο της τελικής φάσης που διεξήχθη στη Βουλιαγμένη βρέθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα στο στούντιο του Γαύδος / Σκάι FM 88,8 μιλώντας για την επιτυχία τους.

Ηταν μια πραγματικά ξεχωριστή εκπομπή, στην οποία παρών ήταν και ο πρωτομάστορας της επιτυχίας και προπονητής τους, Μάνθος Βουλγαράκης.

Ειδικότερα, παρόντες ήταν οι: Πάουλο Σαχού, Παναγιώτης Μαραγκουδάκης, Γιώργος Νικολαΐδης, Σταύρος Ζουζούνης, Αντώνης Σκουνάκης, Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Αλκης Γράσσος, Γιώργος Μητράκης, Σταύρος Ριζωνάκης, Νίκος Νικολακάκης, Σεμίρ Σπάχιτς, Γιώργος Τζανακάκης, Οδυσσέας Κοκολάκης, Αγγελος Βαρουξής και Λευτέρης Κρασαδάκης.

Αξιο αναφοράς ότι τα παιδιά που έφτασαν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, χαρίζοντας μία ακόμα λαμπρή επιτυχία στον ΝΟ Χανίων ήταν τα περισσότερα από αυτά μικρότερης ηλικίας, παίζοντας όχι μόνο στο εφηβικό αλλά και στο παιδικό!

Πρωταθλητές Ελλάδος οι νέοι άνδρες του ΝΟΧ!

Οι αθλητές του ΝΟΧ εξέφρασαν την χαρά τους γι’ αυτό που έγινε, κάνοντας λόγο για μια αξέχαστη εμπειρία, τόνισαν ενθουσιασμένοι γι’ αυτό που έχουν καταφέρει, ενώ μίλησαν με ιδιαίτερη χαρά για το γεγονός ότι αναμένεται ν’ ανακατασκευαστεί το κολυμβητήριο Χανίων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που όπως ανέφεραν, υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κολυμβητήριο είναι ο χώρος επειδή είναι πολύ περιορισμένος με το να μην μπορούν να λειτουργούν όλες οι πισίνες τους χειμερινούς μήνες.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον τους επεσήμαναν ότι θέλουν να παίξουν στην ανδρική ομάδα και γενικότερα να παραμείνουν στο χώρο. Δήλωσαν επίσης άριστοι γνωστές του Ναυτικού Ομίλου και της ιστορίας του, λέγοντας πως νιώθουν ευτυχείς και περήφανοι που συνεχίζουν αυτήν την παράδοση…

Η πρόσκληση τους έγινε στην εκπομπή του Μάκη Καρτσωνάκη.

 

Synagogi

Rabona ad