Οι προτάσεις της SL για πρωτάθλημα Κ19 και κύπελλο

Super League 1 13 Μαΐου 2021, 20:12

Την απόφαση να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα υποδομής Κ19 και να ολοκληρωθεί σε ένα γύρο πήρε η Super League στέλνοντας στην ΕΠΟ την τροποποιημένη προκήρυξη. Διαβάστε επίσης τι αποφάσισε για το κύπελλο Ελλάδος της νέας περιόδου.

Συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής έχοντας δύο βασικά θέματα προς συζήτηση: το πρωτάθλημα Κ19 και το κύπελλο Ελλάδος της επόμενης σεζόν. Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19 με το πέρας του α’ γύρου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλόλητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League.»

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα υποδομής Κ19 υπενθυμίζουμε ότι διακόπηκε τον περασμένο Νοέμβριο με τη διεξαγωγή μέρους της 7ης αγωνιστικής. Η πρόταση είναι να διεξαχθεί μέχρι την 13η αγωνιστική (μαζί με τα έξι ματς που αναβλήθηκαν).

Ως προς το κύπελλο υπενθυμίζουμε ότι στην προ-COVID19 περίοδο ξεκινούσε με την συμμετοχή των κυπελλούχων ομάδων των ΕΠΣ, η Football League ακολουθούσε στην 3η φάση, η Super League 2 στην 4η, στην 5η φάση έμπαιναν οι ομάδες της “μεγάλης” κατηγορίας (από την 6η έως την 13η θέση στο προηγούμενο πρωτάθλημα) με διπλά παιχνίδια, ενώ στην 6η φάση έμπαιναν και οι ομάδες της Super League που είχαν τερματίσει στην πρώτη πεντάδα (επίσης σε διπλά ματς).

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad