Οι προπονητές της Κρήτης στα… θρανία!

Μπάσκετ 3 Νοεμβρίου 2022, 18:25

Η ΕΟΚ ξεκινά σειρά από εκπαιδευτικές ημερίδες σε όλη την Ελλάδα για την ενημέρωση των προπονητών. Η πρώτη φάση θα γίνει στο Ηράκλειο την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

KTEO Κρήτης

Κεντρικό θέμα της ημερίδας είναι η «Ανάλυση του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, οι στόχοι και η προπονητική του υποστήριξη» και κύριοι ομιλητές ο Κώστας Μίσσας, ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναφέρει σχετικά:

«Η ποιοτική εκπαίδευση έχει οριστεί, με ψήφισμα του ΟΗΕ το 2015, ως ένας από τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης. Για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες της.

Έχοντας ως στόχο την ενημέρωση των εν ενεργεία προπονητών, αλλά και την εκπαίδευση νέων, η Ε.Ο.Κ, με τις κατευθύνσεις της, μέσω του Προγράμματος Ανάπτυξης, ξεκινάει μια σειρά από εκπαιδευτικές ημερίδες σε όλη την Ελλάδα.

Οι εκπαιδευτικές αυτές ημερίδες χωρίζονται σε τέσσερις φάσεις.

Η πρώτη φάση με θέμα «Ανάλυση του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, οι στόχοι και η προπονητική του υποστήριξη» θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 11/11, στο πλαίσιο του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Λετονία για την Β’ προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Κύριοι ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι οι Κώστας Μίσσας, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής. Κάντε τη δική σας εγγραφή για το Ηράκλειο Κρήτης ΕΔΩ…»

Rabona ad