Την αρχή έκανε ο Μαρκελιάν Μίσκου στο 28’, για να ακολουθήσουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Φράνκο Λάμτσε στο 37’ και ο Χρήστος Ρόβας στο 39’, με τα Χανιά να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας ήδη ουσιαστικά “καθαρίσει” το παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξανδρος Βέργας, που πέτυχε το 0-4 στο 56’, ενώ το σκορ έκλεισε στο 89’ ο Γιάννης Βογιατζής με σουτ έξω από την περιοχή. Μάλιστα το γκολ του 19χρονου επιθετικού έχει τη δική του βαρύτητα με δεδομένο ότι πρόκειται για το πρώτο που πετυχαίνει σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, καθώς μέχρι και πριν από λίγες ημέρες αγωνιζόταν στο τοπικό με τη φανέλα του Αρη Σούδας.
Η επιθετική πολυφωνία αποτελεί, λοιπόν, ένα από τα αρκετά θετικά στοιχεία που προκύπτουν από το ματς της πρεμιέρας για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, η οποία την επόμενη αγωνιστική θα έχει μια πιο δύσκολη αποστολή στην έδρα του Εργοτέλη.









