Οι παίκτες που ξεχώρισαν και η ομάδα που αποπνέει μεγάλο ενθουσιασμό!

Χανιά | 31 Οκτωβρίου 2017, 18:22

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση στο στρατόπεδο του ΑΟΧ/Κισσαμικού για τη νίκη και το θετικό τρόπο με τον οποίο ξεκινά η ομάδα τις υποχρεώσεις της στη Φούτμπολ Λιγκ. Μία ομάδα η οποία αποπνέει μεγάλο ενθουσιασμό από το νεαρό και την φρεσκάδα της ηλικίας των παικτών της, δείχνοντας σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν ότι είναι ικανή να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία.

Είναι γεγονός ότι στο παιχνίδι που έγινε στο Γάλλο η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ουσιαστικά δεν απειλήθηκε, έχοντας τη μερίδα του λέοντος σε ό,τι αφορά τις ευκαιρίες. Δεν είναι ψέμα να πει κανείς ότι το 1-0 σαν σκορ είναι φτωχό για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο οποίος άξιζε σίγουρα να έχει πετύχει τουλάχιστον ένα ή δύο ακόμη γκολ και να έχει πάρει μια πιο άνετη νίκη επί μιας ομάδας που έδειξε αρκετά μαχητική από τη δική της πλευρά.

Από εκεί και πέρα, κάποιες μονάδες του ΑΟΧ/Κισσαμικού πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, με έναν από αυτούς που ξεχωρίζει να είναι ο Γιώργος Ξύδας, ο οποίος πραγματικά δείχνει να έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι την ομάδα του. Επίσης, ο διεθνής με την εθνική ομάδα των Ελπίδων, Σάλιακας φαίνεται ότι μπορεί να παράξει ένα πολύ καλό παιχνίδι για λογαριασμό της ομάδας του βοηθώντας πολύ στο δημιουργικό τομέα, ενώ από το παιχνίδι κόντρα στον Καραϊσκάκη ξεχωρίζει σίγουρα η εμφάνιση κάποιων παικτών όπως ο Λεμονής που έδειξε πολύ δυνατός στη μεσαία γραμμή, ο Παντελάκης που ήταν καθοριστικός στην άμυνα, ο Λέο, που παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε έδειξε αρκετά μαχητικός και ικανός, αλλά και γενικώς ο μέσος όρος των παιδιών που αγωνίστηκαν σε αυτό το πρώτο ματς για το πρωτάθλημα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, κάτι που μόνο ως αισιόδοξο μπορεί να είναι για το μέλλον.

Στη συνέχεια ακολουθεί ένα παιχνίδι που είναι ντέρμπι απέναντι στον Εργοτέλη, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να θέλει σίγουρα να δώσει συνέχεια μετά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στο Καραϊσκάκη, οπότε την Κυριακή θα πάει στο Παγκρήτιο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Estrella
/psiloritischania