Οι παίκτες που θα παίξουν με Ισπανία και Κόσοβο

Ποδόσφαιρο 3 Νοεμβρίου 2021, 16:45

Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις από τον Φαν' τ Σχιπ εν όψει των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Ισπανία και το Κόσοβο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για μια ακόμα φορά, στις κλήσεις του Ολλανδού ομοσπονδιακού τεχνικού περιλαμβάνεται ο Μανώλης Σάλιακας, καθώς επίσης και οι περισσότεροι από τους παίκτες που είχε στη διάθεση του μέχρι σήμερα.

Αναλυτικότερα, οι διεθνείς που έχουν επιλεγεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γούτας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γεράσιμος Μήτογλου, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Σημειώνεται ότι οι Τάσος Μπακασέτας και Παντελής Χατζηδιάκος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Ελλάδα-Ισπανία.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς με την Ισπανία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου (21:45, ΟΑΚΑ) και αυτό με το Κόσοβο την Κυριακή 14 Νοεμβρίου (21:45, ΟΑΚΑ).

Με την ευκαιρία των προσκλήσεων των διεθνών για τους αγώνες με την Ισπανία και το Κόσοβο, ο Φαν’ τ Σχιπ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι αγώνες εναντίον της Ισπανίας και του Κοσόβου είναι οι δύο τελευταίοι στον προκριματικό όμιλο και θ’ αγωνιστούμε για τις πιθανότητες που έχουμε για να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση του γκρουπ. Επομένως, χρειάζεται να νικήσουμε και στους δύο αγώνες και γνωρίζουμε ότι ευθέως ανάλογος είναι και ο στόχος της Ισπανίας στα δύο τελευταία παιχνίδια της, έτσι ώστε να καταλάβει την 1η θέση. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για τους δύο εναπομείναντες αγώνες. Χρειάζεται να λάβουμε υπόψη μας ότι το Κόσοβο δεν ήταν για εμάς ένας εύκολος αντίπαλος στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις μας και γι’ αυτό είναι επιβεβλημένο ν’ ανταποκριθούμε αγωνιστικά στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για να πάρουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα».

Estrella

Rabona ad