Οι ομάδες (Αρης Β.-Κουμπές) πήγαν, το ματς δεν έγινε στον Ταυρωνίτη

Γ' ΕΠΣΧ 4 Μαρτίου 2023, 18:42

Σε αναβολή οδηγήθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο Ταυρωνίτη, μεταξύ Αρη Βοκολιών - Κουμπές για το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας.

Oinolatris

Σε αναβολή οδηγήθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο Ταυρωνίτη, μεταξύ Αρη Βοκολιών – Κουμπές για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

Παρότι οι δύο ομάδες προσήλθαν κανονικά για να αγωνιστούν, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε, καθώς αμέσως μετά τη σύνταξη του φύλλου αγώνος από το διαιτητικό τρίο, διαδικασία που ολοκληρώθηκε 20 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, η ομάδα του Αρη Βουκολιών δεν ήθελε να αγωνιστεί λόγω της μεγάλης καθυστέρησης.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι επρόκειτο να ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα κι ενώ η ΕΠΣ Χανίων το πρόγραμμα που είχε δημοσιεύσει είχε ορίσει τη σέντρα μία ώρα νωρίτερα.

Μετά από αίτημα του Κουμπέ το παιχνίδι μεταφέρθηκε για τις 4, με την αποστολή των φιλοξενούμενων να φτάνει στο γήπεδο Ταυρωνίτη 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι άνθρωποι του Κουμπέ έδωσαν τα δελτία για τη συμπλήρωση του φύλλου αγώνα στους διαιτητές, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη σύνταξή του στις 4.20, για να ακολουθήσουν όσα περιγράφουμε παραπάνω.

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χανίων.

Estrella

Digital Print Shop
Papantonakis Cards
Crepaland Greece
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad