Οι νικητές του τουρνουά της Γεωργιούπολης

Beach Volley | 8 Οκτωβρίου 2016, 14:12

 

Με καλοκαιρινό καιρό ολοκληρώθηκε και το Τουρνουά Beach Volley στην Γεωργιούπολη, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του καινούργιου πεντάστερου Ξενοδοχείου ‘Anemos Luxury Grand Resort’.

Χάρη στην προσπάθεια των υπευθύνων και των υπαλλήλων του ‘Anemos Luxury Grand Resort’, όλοι οι συμμετέχοντες πέρασαν ένα υπέροχο διήμερο, με έντονη αθλητική δραστηριότητα , χαλάρωμα στις άνετες ξαπλώστρες, που προσφέρθηκαν από το ξενοδοχείο για τους αθλητές, βουτιές στην υπέροχη θάλασσα και πολλά …ποτά.

Επίσης όσοι είχαν την ευκαιρία να μείνουν στο ξενοδοχείο, αξιοποιώντας την προσφορά προς τους συμμετέχοντες , ήταν ενθουσιασμένοι, από τις εγκαταστάσεις, τις παροχές,  αλλά και την εξυπηρέτηση του προσωπικού , του πολυτελέστατου Resort.

Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά 14 ομάδες αντρών και 5 γυναικών , πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές, με πολλούς αμφίρροπους αγώνες . Σε τρία γήπεδα με πολύ καλή ποιότητα άμμου, με πλήρη άπνοια , και ιδανικές καιρικές συνθήκες οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στους άντρες νικητές ήταν το ζευγάρι Λίτος Μπάμπης / Ντερμανάκης Γιάννης που επικράτησαν με 2-0 σετ των Ανδρεαδάκη Μανώλη /Τριανταφύλλου Δημήτρη , σε ένα αμφίρροπο και πολύ ποιοτικό παιχνίδι.

Αντίστοιχα στις γυναίκες το Ζευγάρι Μουτσάκη Αντιγόνη /Ζουριδάκη Μαρία επικράτησαν με 2-1 των Πάσχου Χριστίνα/Παγωνίδου Δήμητρα , σε ένα παιχνίδι που κράτησε μέχρι το σούρουπο, κρατώντας σε αγωνία τους θεατές μέχρι το τέλος.

Στις απονομές  που έγιναν από τον Κο Σχοιναράκη Γιώργο, General Manager του ‘Anemos Luxury Grand Resort’, προσφέρθηκαν σαμπάνιες και στους 8 φιναλίστ, και φυσικά τα 2 ζευγάρια που ήταν πρωταθλητές/τριες, απέκτησαν το δικαίωμα δωρεάν διαμονής στο εκπληκτικό αυτό ξενοδοχείο, ένα δώρο σημαντικής χρηματικής αξίας, χάρη στην ευγενική χορηγία του ‘Anemos Luxury Grand Resort’.

beachvolleychania.com

 

 

JoyMachine

Rabona ad