Οι νικητές στο “Full Moon Mixed Tournament 2018”

Βόλεϊ Beach Volley | 28 Αυγούστου 2018, 13:44

Συνολικά 34 ομάδες, οι 14 στην Golden και οι 20 στη Silver κατηγορία, συμμετείχαν στο Full Moon Mixed Tournament 2018, που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του στους Αγ. Αποστόλους ο ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας.

Στην κατηγορία Golden νικητές ήταν οι Γιώργος Μονιάκης/Μαρία Πατεράκη από το Ηράκλειο, που νίκησαν με 2-0 τη χανιώτικη ομάδα των Κώστα Χειλαδάκη/Όλγας Κορακοβούνη. Στους ημιτελικούς τα δύο ζευγάρια του τελικού απέκλεισαν τις ομάδες από το Ρέθυμνο των Στάθη Αραμπόπουλου/Χρύσας Ντεμάι και Νίκου Τσαπάκη/Άντελας Παπά, αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Silver συμμετείχαν πολλά νέα παιδιά και την 1η θέση κατέλαβαν μετά από συναρπαστικό τελικό οι Αλέξανδρος Τζουγκαράκης/Αλεξάνδρα Κούτσικου, νικώντας τους Μιχάλη Ντουσάκη/Ισμήνη Γεωργιακάκη.

Όπως τονίζεται στην ενημέρωση των διοργανωτών «με την πανσέληνο να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα οι 34 ομάδες διεκδίκησαν με πάθος τη διάκριση. Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα με τον δυνατό αέρα αρχικά να δυσκολεύει τις προσπάθειες των αθλητών. Τελικά η πανσέληνος μεσουράνησε πάνω από τα γήπεδα, ο αέρας σταμάτησε τελείως και σε μια πανέμορφη βραδιά, οι αγώνες συνεχίστηκαν μέχρι τις 4:30 το πρωί της Κυριακής, με γεμάτες κερκίδες, από διαγωνιζόμενους και θεατές… Οι αγώνες συνεχίστηκαν  το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι αργά το απόγευμα».

 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad