Οι… νέοι του ΟΦΗ στη Volley League

Βόλεϊ 12 Οκτωβρίου 2022, 19:15

Δύο νέοι αθλητές, ο Βασίλης Καφαντάρης και ο Άγγελος Δαρίδης, θα δοκιμασθούν για πρώτη φορά σε επίπεδο Volley League με τη φανέλα του ΟΦΗ.

KTEO Κρήτης

Ο (αδερφός του Άκη Δαρίδη που αγωνίσθηκε πέρυσι στον ΟΦΗ) Άγγελος Δαρίδης είναι 18 ετών και βρίσκεται στο Ηράκλειο για σπουδές, ενώ ο Βασίλης Καφαντάρης είναι 22 ετών. Και οι δύο αθλητές δοκιμάσθηκαν στο διάστημα της προετοιμασίας της Κρητικής ομάδας, με τον Κώστα Δεληκώστα να εισηγείται την απόκτησή τους.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ κάνει -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του- ειδική αναφορά στους δύο νεαρούς αθλητές, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις τους.

Αναλυτικά:

Δυο νέα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, για πρώτη φορά στην Volley League, με τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 22χρονο Βασίλη Καφαντάρη (1μ90, κεντρικός) και τον 18χρονο Άγγελο Δαρίδη (1μ80, λίμπερο).

Και τους δυο αθλητές, τσέκαρε στο διάστημα της προετοιμασίας, ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας και εισηγήθηκε την απόκτηση τους. Ο Άγγελος Δαρίδης, είναι αδερφός του Άκη Δαρίδη, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι, στην ομάδα του ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο, βρίσκεται και επειδή πέρασε φέτος, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Μαθηματικό) και θα επιχειρήσει να συνδυάσει το βόλεϊ με τις σπουδές. Όπως λέει «έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και τον προπονητή από τον αδερφό μου. Είναι μεγάλη τιμή και ευκαιρία για μένα. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και να βελτιώσω την ομάδα».

Όσο για το αν θέλει να γίνει καλύτερος από τον αδερφό του, τονίζει ότι «είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω». Ο Άγγελος Δαρίδης, γεννήθηκε στις 09/09/2004 και κατάγεται από την Ορεστιάδα. Έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Ορεστιάδας και τον Άθλο Ορεστιάδας. Στον ΟΦΗ θα πάρει το νούμερο 19.

Ο Βασίλης Καφαντάρης, με τη σειρά του, τονίζει για την ευκαιρία που του δίνει ο ΟΦΗ να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία.

«Είναι κάτι το απίστευτο για μένα» τονίζει. «Δουλεύουμε με ένα σπουδαίο προπονητή και εμείς οι νέοι παίκτες είμαστε πολύ τυχεροί. Το επίπεδο της προπόνησης είναι πολύ υψηλό και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά, γιατί έχουμε εξαιρετικό κλίμα σαν ομάδα.»

Ο Βασίλης Καφαντάρης, γεννήθηκε στις 01/07/2000. Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, αλλά έχει καταγωγή από τη Σάμο. Έχει αγωνιστεί σε Φοίνικα Ρόδου, Ροδίων Άθλησις, Κέρκη Σάμου. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού και έχει ύψος 1μ90. Στον ΟΦΗ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14.

manolikakis

Rabona ad