Οι μέτοχοι θα αποφασίσουν

Χανιά | 3 Αυγούστου 2016, 12:17

Οι μέτοχοι του Α.Ο.Χανιά είναι εκείνοι που επί της ουσίας, θα αποφασίσουν για το ποιος θα αναλάβει τα διοικητικά ηνία στους "μπλε".

 

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι υπάρχουν δύο υποψήφιοι. Ο Γιώργος Μελάς και η γερμανική εταιρεία που προέκυψε προσφάτως. Από τη δεύτερη, οι μέτοχοι ζήτησαν έγγραφη πρόταση, η οποία και κατατέθηκε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πολύ ενδιαφέρον.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μελάς βρίσκεται στα Χανιά και έχει επίσης συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας. Παράλληλα, όπως τονίσαμε σε παλαιότερο ρεπορτάζ έχει λάβει το “χρήσμα” από τον Μιχάλη Τζουγκαράκη.

Εκείνο που δεν πρέπει να αποκλειστεί είναι μια συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές που θα φάνταζε και ως το ιδανικό σενάριο αφού, όσες περισσότερες δυνάμεις προκύψουν τόσο το καλύτερο για την ομάδα.

Τα πράγματα πάντως δεν είναι καθόλου χαλαρά τη δεδομένη στιγμή, αφού απαιτείται η πληρωμή της δόσης του ΙΚΑ αλλά και της εφορίας (ύψους 40 χιλιάδων ευρώ) και για τις δύο περιπτώσεις, ώστε ο ΑΟΧ να πάρει φορολογική ενημερότητα.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania