Οι μεταδόσεις της 3ης αγωνιστικής

Γ' Εθνική 23 Οκτωβρίου 2020, 22:05

Σε "ζωντανή" μετάδοση (με εικόνα και ήχο) οι εκτός έδρας αναμετρήσεις των Χανιώτικων ομάδων την προσεχή Κυριακή για την 3η αγωνιστική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εκτός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή οι τρεις από τις τέσσερις Χανιώτικες ομάδες της Γ’ Εθνικής. Ο Πλατανιάς θα φιλοξενηθεί από τη Νεάπολη, η Παλαιόχωρα από τον Αλμυρό και ο Άρης Σούδας από τον Πόρο στο γήπεδο του Ηροδότου (Νέα Αλικαρνασσό).

Και οι τρεις αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά με εικόνα και ήχο.

Το παιχνίδι της Νεάπολης θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι Crete2Day. Εκείνο στο Γάζι από το YouTube κανάλι της “Φωνής του Μαλεβιζίου” (είχε δείξει και το ματς του Αλμυρού με την Αναγέννηση Ιεράπετρας) και ο αγώνας στη Νέα Αλικαρνασσό από το κανάλι του Πόρου (PorosFC TV) που κάνει πρεμιέρα στις διαδικτυακές ποδοσφαιρικές μεταδόσεις.

Ζωντανή μετάδοση θα υπάρξει κι από το γήπεδο του Ατσαλένιου (ΠΟΑ – Ηρόδοτος). Το Ηρακλειώτικο ντέρμπι θα καλύψει ο τηλεοπτικός σταθμός “Κρήτη TV” με «μία μεγάλη παραγωγή» όπως υπόσχεται.

Υπάρχουν δύο ακόμη ομάδες της κατηγορίας που ενεργοποίησαν -για ζωντανές μεταδόσεις στα εντός έδρας παιχνίδια τους- τα YouTube κανάλια τους (ΑΟΑΝ και Άρης Ρεθύμνου) αλλά την Κυριακή αγωνίζονται εκτός έδρας.

Αναλυτικά οι τηλεοπτικές – διαδικτυακές μεταδόσεις της 3ης αγωνιστικής (Κυριακή 25/10, 15:00):

➥ Νεάπολη – Πλατανιάς (Δημ. Νεάπολης, Crete2Day)
➥ Αλμυρός – Παλαιόχωρα (Γάζι, “Φωνή Μαλεβιζίου”)
➥ Πόρος – Άρης Σούδας (Νέα Αλικαρνασσός, PorosFC TV)
➥ ΠΟΑ – Ηρόδοτος (Ατσαλένιο, Κρήτη TV)

Estrella