Οι ευθύνες των παικτών και ο ρόλος του νέου προπονητή

Χανιά | 22 Φεβρουαρίου 2021, 17:37

Ο προπονητής, Αλέκος Βοσνιάδης, μπορεί ν’ αποχωρεί από τα Χανιά, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές… μένουν και αυτοί ουσιαστικά καλούνται να βελτιώσουν άμεσα τη δική τους εικόνα, καθώς και της ομάδας τους.

Το γεγονός πως ο Βοσνιάδης είναι αυτός που “πληρώνει το μάρμαρο” για τα άσχημα αποτελέσματα δε σημαίνει πως είναι και ο υπεύθυνος ή εν πάση περιπτώσει ο αποκλειστικός για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν τα Χανιά στη Σούπερ Λιγκ 2… Μια ομάδα, η οποία στήθηκε το καλοκαίρι με στόχο να πρωταγωνιστήσει και αντίθετα αυτή τη στιγμή παρουσιάζει μία εικόνα η οποία παραπέμπει σε ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία!

Οι ευθύνες των παικτών είναι μεγάλες συνολικά, αλλά και για κάποιους ατομικά, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν μπορέσει ν’ αποδώσουν αυτό το οποίο κατέχουν και έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν. Ουσιαστικά το ζήτημα εν όψει και της άφιξης του νέου προπονητή έχει να κάνει ακριβώς με αυτό το γεγονός: Κατά πόσο θα μπορέσει να πάρει το 100% από τον κάθε ποδοσφαιριστή και η ομάδα των Χανίων αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ιωνικό, αλλά και με την ευκαιρία της έναρξης του δεύτερου γύρου, θα παρουσιάσει μία αντιστρόφως ανάλογη εικόνα.

Προφανώς και σε επίπεδο διοίκησης δεν υπάρχει ικανοποίηση για την απόδοση αρκετών ποδοσφαιριστών και αυτό θα πρέπει να τονιστεί.

Σε κάθε περίπτωση, τα Χανιά βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε μεταβατικό στάδιο με την αλλαγή που προκύπτει στην τεχνική ηγεσία και το ζήτημα είναι να ξεπεραστεί αυτή η κρίση η οποία υπάρχει με όσο το δυνατόν πιο ομαλό τρόπο.

 

 

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania