Οι ευθύνες για τις μεταγραφές και η δεδομένη ενίσχυση το Γενάρη

Πλατανιάς | 1 Νοεμβρίου 2017, 12:46

Οι μεταγραφές και η επιλογή κάποιων συγκεκριμένων παικτών που ήρθαν στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι φαίνεται να είναι ο κυριότερος λόγος που οδηγήθηκε ο Πλατανιάς στη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που έρχονται στο φως, αυτό το ζήτημα ήταν κιόλας το κυρίαρχο στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι παράγοντες της ομάδας ζήτησαν να διευκρινιστεί πώς προχώρησε το καλοκαίρι ο μεταγραφικός σχεδιασμός και έφτασαν στα Χανιά κάποιοι από αυτούς τους παίκτες στην ομάδα, για τους οποίους μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ότι δεν έχουν μπορέσει ακόμα να αποδώσουν αυτά για τα οποία κλήθηκαν.

Από εκεί και πέρα, δεν διευκρινίζεται αν στο τετ-α-τετ που είχε ο Γ. Παράσχος με τον πρόεδρο Μαν. Μαθιουλάκη την επομένη του Δ.Σ. τέθηκε υπόψη του αυτό το ζήτημα, ή αν ο ίδιος ο προπονητής προχώρησε εξ αρχής σε δήλωση παραίτησης.

Το θέμα είναι ότι ο Παράσχος φαίνεται ως άνθρωπος που είχε την τελική επιλογή για τους παίκτες που αποφασίστηκε να έρθουν στην ομάδα το καλοκαίρι να βρέθηκε σε δύσκολη θέση, από την άλλη θα πρέπει να διευκρινιστεί συν τοις άλλοις και το μπάτζετ που είχε στη διάθεσή του και κλήθηκε να διαχειριστεί. Παρ’ όλα αυτά, το ζήτημα στην προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει με το ότι αυτή τη στιγμή στον Πλατανιά η περισσότερη συζήτηση αφορά τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα το καλοκαίρι και δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

“ΣΙΓΟΥΡΕΣ” ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ

Με βάση όλα τα παραπάνω, στον Πλατανιά δείχνουν αποφασισμένοι να κινηθούν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πολύ δυναμικά για να “διορθώσουν” την κατάσταση και να αποκτηθούν οι παίκτες που χρειάζονται. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ήδη αναζητούνται αυτοί οι παίκτες, εν ολίγοις η προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας έχει ξεκινήσει και συγκεκριμένα στόχος είναι να αποκτηθούν σέντερ φορ, ενδεχομένως ένας ακόμα επιθετικός, δημιουργικός χαφ και τερματοφύλακας.

 

Estrella