Οι ευχές Μιγκέλ σε Βασιλόγιαννη…

Χανιά Παρασκήνιο | 2 Φεβρουαρίου 2021, 21:53

Τις ευχές του για την έναρξη της συνεργασίας με τα Χανιά έστειλε στον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, μέσω των social media, ο πρώην και… παραλίγο νυν συμπαίκτης του Μιγκέλ Μπιανκόνι!

Kritiko Ergastiri

«Ο Θεός να σε ευλογεί φίλε» σχολίασε σχετικά ο Μιγκέλ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασιλόγιαννης μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του με τους “μπλε”.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συνυπήρξε με τον Βασιλόγιαννη στη Λαμία και παραλίγο να συνεχιστεί η κοινή τους πορεία και στα Χανιά, αλλά υπέγραψε τελικά στον Λεβαδειακό.

Σχόλιο με ευχές υπήρξε και από ένα μέλος της εξαιρετικής ομάδας του ΑΟΧ (της σεζόν 2013-14) και πρώην συμπαίκτη του Βασιλόγιαννη, τον Γιάννη Γκούμα, που έστειλε τις ευχές του για επίτευξη του στόχου που για λίγο δεν πέτυχε εκείνη τη χρονιά η χανιώτικη ομάδα.

 

Rabona ad