Οι ευχαριστίες της Σπάθας για το τουρνουά της μικρής Κλεοπάτρας

Σπάθα | 30 Δεκεμβρίου 2017, 10:52

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για όλους όσους είτε συμμετείχαν είτε βοήθησαν με τη σειρά τους στο τουρνουά της μικρής Κλεοπάτρας, εξέδωσε η Σπάθα.

Η ομάδα του Κολυμπαρίου συνεχάρη τις ομάδες, τον κόσμο, τον δήμαρχο Πλατανιά καθώς και τον Δήμο, την ΕΠΣ Χανίων, τους διαιτητές για την αφιλοκερδή βοήθειά τους, καθώς όλοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορέσει η μικρή Κλεοπάτρα να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Π.Σ. ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ θέλει να  ευχαριστήσει απο καρδιάς τα Δ.Σ και τους προπονητές των ομάδων Άμιλλας Μοδιου, Θησέα Περιβολίων, Πέργαμος Βρυσσών για τη συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό τουρνουά και την οικονομική τους βοήθεια για την μικρη ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗ.

Τον δήμαρχο κ.Μαλανδρακη Ιωάννη, το Δ.Σ του Δήμου Πλατανια και τους εκπροσώπους του Μπουρδάκη Μανώλη, Πετράκη Μιχάλη και Παπουτσάκη Γεώργιο, το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Χανίων και τον επικεφαλής της Βαρουξακη Στέλιο για την βοήθειά της στην διοργάνωση του τουρνουά καθώς και για την οικονομική της βοήθεια προς την οικογένεια της μικρής ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ.

Την διαιτητική τριάδα Ξενάκη, Κοκκινάκης, Αποστολάκης που διηύθυνε αφιλοκερδώς τους αγώνες του τουρνουά όπως και την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Χανίων για τον ορισμό τους. Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστω σε όλους τους ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων για τη συμμετοχή τους στους αγώνες αλλα και για την οικονομική τους βοήθεια όπως και όλου του κόσμου που παρευρέθηκε και μη στο γήπεδο για την άμεση και σημαντική ανταπόκριση του ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δείξουμε την  αγάπη και την αλληλεγγύη μας αυτες τις Άγιες και γιορτινές μέρες και να βοηθήσουμε την μικρή ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ να κάνει το ταξίδι της ελπίδας για την ζωή της. Σας ευχαριστούμε όλους σας και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ.

Με εκτίμηση το Δ.Σ
Υ.Γ το χρηματικό ποσο που μαζεύτηκε ειναι 1430€ συν το ποσό που θα βάλει η Ε.Π.Σ.Χανιων στην τράπεζα.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad