Οι ευχαριστίες της οικογένειας Κοντεκά για το άλμα στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο 29 Αυγούστου 2023, 16:59

Ο Λευτέρης Κοντεκάς έγινε το επόμενο παιδί της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Καλτσέτο που πραγματοποίησε το άλμα στον ΠΑΟΚ και η οικογένειά του εξέφρασε τις ευχαριστίες της.

Συγκεκριμένα ο πατέρας του Σταμάτης Κοντεκάς (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αμιλλας) με τη σύζυγό του Νάνσυ κάνουν ειδική αναφορά στον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Νότη Ματηγάκη, στον προπονητή του στην Κ16 Στέφανο Βασιλομιχελάκη, καθώς και στον Πλατανιά για τις πρώτες ποδοσφαιρικές βάσεις που πήρε.

Στον ΠΑΟΚ και ο Λευτέρης Κοντεκάς!

Αναλυτικά οι ευχαριστίες της οικογένειας:

«Σε αυτό το κείμενο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε. Αρχικά, τον γιο μας που με την σκληρή δουλειά κατάφερε να μας κάνει περήφανους!  Έπειτα, την ακαδημία του calcetto και συγκεκριμένα τον Νοτη Ματιγάκη, ο οποίος ήταν και ο πρώτος του προπονητής σε γήπεδο 11•11. Εκ τον υστέρων τον Στέφανο Βασιλομιχελάκη που έκτος από εξαιρετικός προπονητής ήταν και άριστος παιδαγωγός! Επιπλέον, τους συμπαίκτες του, της K14 και της K16! Τέλος, θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε τον ΑΟ Πλατανιά για τις πρώτες ποδοσφαιρικές βάσεις που είχε δώσει στον γιο μας».

Estrella

Rabona ad