Οι ευχαριστίες της ΕΠΣΧ για την ετήσια γιορτή της

Γενικά Θέματα - Τοπικό 14 Φεβρουαρίου 2017, 17:47

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της νέας ηγεσίας της ΕΠΣ Χανίων, η οποία με ανακοίνωσή της εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή, αλλά και στα σωματεία για τη στήριξη στην προσπάθεια ενίσχυσης του Ταμείου Αρωγής Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια γιορτή του Χανιώτικου Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11-2-2017 στο κέντρο «ΑΛΚΥΩΝ», έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών.

Με την αθρόα προσέλευσή σας και την τόσο ζεστή παρουσία σας, καταδείξατε έμπρακτα την εκτίμηση σας και μας κάνατε υπερήφανους δίνοντας μας δύναμη για μια όμορφη πορεία, συνοδοιπόροι σε ένα όνειρο για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, για να πάει ακόμα πιο ψηλά το Χανιώτικο Ποδόσφαιρο με γνώμονα πάντα το συμφέρον των Σωματείων – Μελών μας.

Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε έναν-έναν από εσάς ξεχωριστά που «γεμίσατε» κυριολεκτικά το κέντρο στηρίζοντας μας και τιμώντας με την παρουσία σας τα Σωματεία – Μέλη μας, τις Αρχές του τόπους μας, τους Διαιτητές και προπονητές, τους συναδέλφους μας από τις Ε.Π.Σ. Λακωνίας τον πρόεδρο κο Καρρά Παναγιώτη, Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου τον πρόεδρο κ. Δασκαλομαρκάκη Γιώργο καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. , ΕΠΣ Ηρακλείου τον πρόεδρο κ. Τζώρτζογλου Νίκο καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., ΕΠΣ Λασηθίου αν. πρόεδρο κ. Παπαγεωργίου Μιχάλη καθώς και μέλη του Δ.Σ.. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Πιερίας και υποψήφιο πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κο Ελευθεριάδη Δημήτριο.

Επίσης ευχαριστούμε τον καταξιωμένο Κρητικό καλλιτέχνη Μανόλη Κονταρό με το συγκρότημα του, ο οποίος διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες τον κόσμο, όπως και τον επιχειρηματία κ. Παρασκάκη Παναγιώτη, ιδιοκτήτη του κτήματος ΑΛΚΥΩΝ, για την άψογη εξυπηρέτηση του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους χορηγούς της εκδήλωσης και στους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς για την ανιδιοτελή προσφορά τους που δεν την κάμπτει ούτε τη νοθεύει καμία οικονομική κρίση, όσο σκληρή και αν είναι, επίσης τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και προσωπική ευτυχία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

karta antonis garden

Rabona ad