Οι ευχαριστίες της ΕΛΕΠΑΠ στην ΕΠΣ Χανίων

Γενικά Θέματα - Τοπικό 2 Μαρτίου 2017, 0:25

Η ΕΠΣ Χανίων πρόσφερε πρόσφατα τα έσοδα από τον τελικό του Κυπέλλου Παίδων "Μανουσέλης Γεώργιος" στην ΕΛΕΠΑΠ, ενώ όπως φανερώνει και η επωνυμία που είχε ο θεσμός, ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του προϊσταμένου του Παραρτήματος Χανίων.

Η ΕΛΕΠΑΠ εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την ΕΠΣΧ για τη δωρεά του συνόλου των εσόδων του τελικού που είχε γίνει μεταξύ ΙΝΚΑ και Δόξας Παχιανών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ένωσης:

Αγαπητοί,

Τα Μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Χανίων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ)- «Κέντρο ΔΡ. Μαρίας Τζαμαριουδάκη» το προσωπικό, οι γονείς και τα παιδιά σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη δωρεά του συνόλου των εσόδων του τελικού κυπέλλου Παίδων «Μανουσέλης Γεώργιος».

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης οι συμπολίτες μας, ιδιώτες και επιχειρηματίες είναι ο βασικός λόγος που η ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζει την πορεία της με αισιοδοξία και δυναμισμό. Μεταξύ αυτών, η δική σας συμβολή κατέχει ξεχωριστή θέση και μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό παιδιών που τις έχει ανάγκη.

Με την προσφορά σας δίνετε πραγματικό νόημα στην έννοια της αλληλεγγύης, θέτοντας παράλληλα το παράδειγμα προκειμένου και άλλοι να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Ελπίζουμε ότι με τη δράση σας δικαιώνουμε την επιλογή σας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στην κατεύθυνση αυτή και στο μέλλον.

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana