Οι Εθνικές ομάδες Beach Volley Ελλάδας και Γερμανίας στο Δήμο Χανίων

Βόλεϊ Beach Volley | 19 Μαρτίου 2019, 18:00

Την ευκαιρία να επισκεφτούν το Δήμο Χανίων και μεταξύ άλλων να γνωριστούν με το Δήμαρχο, Τάσο Βάμβουκα είχαν οι διεθνείς αθλήτριες Beach Volley Ελλάδας και Γερμανίας και οι προπονητές τους που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στα Χανιά, πραγματοποιώντας καμπ προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων.

Οι αποστολές και των δύο Εθνικών ομάδων (Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη, μαζί με τους ομοσπονδιακούς προπονητές, Τίε Σαντάνα και Θανάση Πανούσο για την ελληνική ομάδα και Ιντλιγκερ και Λάμπουερερ από τη Γερμανία και τον Βραζιλιάνο προπονητή, Βέντο) εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία που τους παρέχεται και τόνισαν ότι οι εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων είναι άρτιες και θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ακόμα και διοργάνωση Masters. Αναφέρθηκαν δε στους στόχους τους, εν όψει επερχόμενων διοργανώσεων.

Στη συνέντευξη Τύπου, τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησε η προϊσταμένη του γρ. αθλητισμού Λίνα Ψούνη και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοφαίρισης, το μέλος, Ελένη Καζάκου.

ΒΒΟΛΛΕΥ 8

Αμέσως μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου, οι αποστολές των δύο ομάδων επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο, Τάσο Βάμβουκα στο γραφείο του, ο οποίος τις υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη. Ο κ. Βάμβουκας ρώτησε αθλητές και προπονητές αν είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία τους στα Χανιά, λαμβάνοντας θετική απάντηση, ενώ τους πρόσφερε ως δώρο, το λεύκωμα του Δήμου Χανίων “Ταξίδι στο Όνειρο”.

Οι δύο Εθνικές ομάδες αναχωρούν από τα Χανιά την Παρασκευή (22/3).

ΒΒΟΛΛΕΥ 3

ΒΒΟΛΛΕΥ 5

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana