Οι εργαζόμενοι σε διοργανώσεις αθλητισμού στο πρόγραμμα επιμόρφωσης για τον SARS-COV-2

Γενικά Θέματα - Άλλα Σπορ | 5 Ιουλίου 2020, 15:57

Μετά την εκπαίδευση εργαζομένων στον τουρισμό και την εστίαση το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την προφύλαξη από τον SARS-COV-2 επεκτείνεται στους εργαζομένους στις πύλες εισόδου της Κρήτης, μεταφορές, Spa, κατασκηνώσεις και σε διοργανώσεις αθλητισμού και πολιτισμού.

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης συνεχίζει και επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής του προγράμματος επιμόρφωσης των εργαζομένων και ο 5ος κύκλος της επιμόρφωσης που θα γίνει από την Τρίτη 7 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου, θα απευθύνεται -μεταξύ άλλων- σε εργαζόμενους σε διοργανώσεις στον αθλητισμό σε όλη την Κρήτη.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την προφύλαξη και τα μέτρα πρόληψης από τον κορονοϊό υλοποιείται σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης με επιστημονικά υπεύθυνη την αναπληρώτρια καθηγήτρια Άννα Ψαρουλάκη. Ειδικά για εργαζόμενους διοργανώσεων αθλητισμού μπορεί να γίνει η εγγραφή στον 5ο κύκλο (Τρίτη 7 Ιουλίου – Παρασκευή 10 Ιουλίου).

Το Σωματείο, ο Σύλλογος ή ο φορέας που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τα μέλη του, να συλλέξει τις απαιτούμενες πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, email) και -με τον ΑΦΜ του φορέα για να επιβεβαιωθεί η Κρήτη ως έδρα- εισάγει στην ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης τα ονόματα για να λάβει τον προσωπικό κωδικό κάθε συμμετέχοντα, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στα μέλη του, για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο.

Διαφορετικά, κάθε επιχείρηση δηλώνει με το ΑΦΜ της εργαζομένους της, όπως και κάθε αθλητικός ή πολιτιστικός σύλλογος τα μέλη του ΔΣ ή τους εθελοντές του. Η πλατφόρμα φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες το ακριβές πρόγραμμα.

karta antonis garden