«Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε 15 ημέρες»

Αρης Σούδας Α.Π. Σούδας | 26 Ιουλίου 2016, 22:06

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας με επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της αναφέρεται στις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Σούδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 15 ημέρες. Η Α.Π. Σούδας κάνει ειδική μνεία στον ρόλο που έπαιξαν για την υλοποίηση του έργου η Περιφέρεια Κρήτης, η Αντιπεριφέρεια Χανίων και ειδικά ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, καθώς και ο Δήμος Χανίων.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Α.Π. Σούδας:

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Σούδας οι εργασίες αποξήλωσης του παλαιού και τοποθέτησης νέας γενιάς χλοοτάπητα. Ένα σημαντικό έργο και αίτημα ετών γίνεται πραγματικότητα και συμβάλει στην βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου καθόσον ο παλαιός χλοοτάπητας ήταν από τους παλαιότερους στα Χανιά και είχε καταστεί πλέον ακατάλληλος λόγω της μεγάλης καταπόνησης με την επί χρόνια καθημερινή χρήση του, με αποτέλεσμα συχνούς τραυματισμούς αλλά και επικινδυνότητα για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα θα εκτελεσθούν και κάποιες άλλες εργασίες που θα βελτιώσουν κατά πολύ την ασφάλεια του γηπέδου.

Υπολογίζεται ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε δέκα πέντε ημέρες.

Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του έργου έπαιξαν η Περιφέρεια Κρήτης, η Αντιπεριφέρεια Χανίων και ειδικά ο Αντιπεριφερειάρχης κος Ν.Καλογερής καθώς και ο Δήμος Χανίων, τους οποίους και ευχαριστούμε και τους παροτρύνουμε στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας για την βελτίωση των εγκαταστάσεων και στα υπόλοιπα γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού, που αποτελούν πνεύμονα υγείας και άθλησης των νέων της περιοχής.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad