Οι εντυπώσεις από τα πρώτα 2 φιλικά και ο “απών” Γιαμπερέ

Χανιά | 28 Αυγούστου 2023, 14:45

Ισόπαλα με το ίδιο μάλιστα σκορ (1-1) προκύπτει να έχουν ολοκληρωθεί τα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας για τα Χανιά απέναντι σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής (Σβορώνος) και την ΑΕΛ.

/Bella Pizza

Ο Γιάννης Ταουσιάνης βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα μετά από σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας για τα Χανιά, τα οποία ουσιαστικά επιδιώκουν από εδώ και πέρα να περάσουν στο επόμενο στάδιο, που αφορά το μοντάρισμά τους για τη νέα σεζόν.

Ερωτηματικό αυτή τη στιγμή είναι ο Γιαμπερέ, η απουσία του οποίου ήταν αισθητή και από τα δύο πρώτα φιλικά, αλλά το βασικό είναι πως δεν θεωρείται τόσο σίγουρο εάν θα επιστρέψει όπως αναφέρουν οι πληροφορίες… Με βάση αυτά τα δεδομένα, δεν αποκλείεται τα Χανιά να έχουν στραφεί ήδη στην εξεύρεση ενός νέου αμυντικού, αφού ο Γιαμπερέ δεν φαίνεται ότι θα είναι στο ρόστερ για τη χρονιά που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα, ο 51χρονος προπονητής χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες στα δύο πρώτα φιλικά, με 9 εξ αυτούς να ξεκινούν στο πρώτο σχήμα (Καλογεράκης, Κατσούρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Παναγιώτου, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης και Μάναλης). Η διαφορά μεταξύ Σβορώνου και Λάρισας ήταν ότι αντί των Εντγκαρ και Μούλερ ξεκίνησαν με την ΑΕΛ οι Μπουρσέλης και Κόλα. Προφανώς πάντως είναι πολύ νωρίς ακόμα ώστε ο Ταουσιάνης να κατασταλάζει για την 11άδα που σκέφτεται, σίγουρα πάντως δείχνει να έχει μια βάση στο μυαλό του.

Περισσότερα θα φανούν στα επόμενα φιλικά και ειδικότερα στο νέο που ακολουθεί κόντρα στον Ηρακλή την Πέμπτη. Από εκεί και πέρα, στις 4 Σεπτεμβρίου τα Χανιά έχουν προγραμματίσει να παίξουν με τον Ολυμπιακό Β στου Ρέντη, στις 9 Σεπτεμβρίου με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και με τον Γιούχτα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad