Οι εμφανίσεις με Ατρόμητο και Πανιώνιο “ανέβασαν” την ψυχολογία!

Πλατανιάς | 13 Δεκεμβρίου 2017, 20:06

Σε ένα καλύτερο επίπεδο βρίσκεται το κλίμα στο στρατόπεδο του Πλατανιά. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμα, ωστόσο οι θετικές εμφανίσεις στα τελευταία δύο παιχνίδια απέναντι σε Ατρόμητο και Πανιώνιο έχουν βελτιώσει την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.

Αυτό, λοιπόν, προκύπτει από τις προπονήσεις που πραγματοποιούνται στο Μάλεμε, με την προετοιμασία για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα, στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη ο Μανουέλ Ρόκα μιλώντας στους παίκτες, τους παρότρυνε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος το οποίο έχουν δείξει στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με το σημαντικό να είναι ότι δεν υπάρχουν νέα αγωνιστικά προβλήματα.

Η σχετική ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (16.12.17, 7:30μ.μ.) στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ο κ. Ρόκα έδωσε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, ενώ πραγματοποιήθηκε και θεωρία με την προβολή μέσω βίντεο στιγμιότυπων από τους τελευταίους αγώνες του Πλατανιά.

Αυτό που επισημάνθηκε από το τεχνικό επιτελείο στους παίκτες, είναι να συνεχίζουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος που έδειξαν στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπου η εικόνα ήταν σαφώς βελτιωμένη, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ανάλογη βαθμολογική ανταμοιβή για την προσπάθειά τους.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad