Οι ελπίδες για καλύτερη συνέχεια και η “κίνηση” του Ροκάκη

Χανιά | 6 Φεβρουαρίου 2017, 19:09

Εφτιαξε το κλίμα στον Κισσαμικό μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναιγιάλειου. Ουσιαστικά η ομάδα ανασάνει βαθμολογικά και παράλληλα ελπίζει ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη.

Το στοιχείο που προκύπτει από το παιχνίδι που πέρασε είναι ότι δεν υπήρχε ουσιαστικά “γυρισμός”. Η ομάδα ήθελε διακαώς τη νίκη κι είναι πολύ σημαντικό ότι κατάφερε να την πάρει. Για πρώτη φορά μάλιστα επί θητείας του στην ομάδα ο Σπύρος Μπαξεβάνος ένιωθε την πίεση του αποτελέσματος κι αυτό κιόλας το επισήμανε στις δηλώσεις του.

Να σημειωθεί ότι οι μέρες που πέρασαν ήταν αρκετά σημαντικές για το σύλλογο, ωστόσο ο πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης βρέθηκε αρκετές φορές στο Καστέλι και μίλησε στους παίκτες και την ομάδα, δείχνοντας με αυτή του την “κίνηση” ότι είναι δίπλα τους και τους στηρίζει. Πριν τον αγώνα ο πρόεδρος του Κισσαμικού είναι γεγονός ότι έδειχνε αγχωμένος, καθώς άποψη δική του και η οποία αποτελεί και την πραγματικότητα, είναι ότι η ομάδα του αξίζει και πρέπει να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία βάσει του μπάτζετ που διαθέτει αλλά και των πολλών επιλογών σε παίκτες που είναι διαθέσιμοι και σίγουρα το νικηφόρο αποτέλεσμα που ακολούθησε τον χαροποίησε ιδιαίτερα. 

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για τον Κισσαμικό που σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που έχουν γίνει, η προσδοκία είναι η ομάδα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και τις δυνατότητες που έχει στο γήπεδο παίρνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ουσιαστικά, η πίστη είναι ότι η νίκη που επιτεύχθηκε επί του Παναιγιάλειου θα δώσει την ώθηση και θα αποτελέσει την απαρχή για κάτι πολύ καλύτερο στη συνέχεια.

Επόμενο παιχνίδι είναι στον Εύοσμο απέναντι στον πολύ δυνατό φέτος (και 4ο αυτή τη στιγμή στο βαθμολογικό πίνακα) Αγροτικό Αστέρα, με την προετοιμασία των παικτών του Κισσαμικού να ξεκινά την Τετάρτη.  

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad