Οι εκτελέσεις πέναλτι του Διαμαντόπουλου και η… στόχευση με Γκέκα

Χανιά | 21 Ιανουαρίου 2021, 13:03

Ψηλά στο κέντρο της εστίας είχε σα στόχο να στείλει την μπάλα από το σημείο του πέναλτι μετά την εκτέλεση που πραγματοποίησε, ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Ο 32χρονος επιθετικός σε γενικές γραμμές σκοράρει από τα 11 βήματα, έχοντας συνολικά στην καριέρα του 12 εύστοχες εκτελέσεις σε 17 προσπάθειες!

Εν προκειμένω, η… 17η προέκυψε να είναι μία από τις άτυχες και μάλιστα στο ντεμπούτο του με την ομάδα των Χανίων. Από την εκτέλεση είναι φανερό ότι ο Διαμαντόπουλος είχε σαν στόχο να στείλει την μπάλα ψηλά, στον ουρανό των διχτύων του τέρματος του Γκέκα και ειδικότερα στο κέντρο της εστίας. Μόνο που η εκτέλεση δεν πήγε όπως σχεδίαζε και κατέληξε αρκετά μέτρα άουτ.

Αξιο αναφοράς είναι ότι η τελευταία εκτέλεση πέναλτι από τον Διαμαντόπουλο ήταν πριν από τρία ακριβώς χρόνια, στις 31 Ιανουαρίου 2018, δηλαδή σε χρόνο παρόμοιο που διεξήχθη το ματς στη Λιβαδειά… Τότε ήταν το ματς κόντρα στη Βέροια ως παίκτης του Αρη, για το πρωτάθλημα πάλι της Β’ Εθνικής όπου ο Διαμαντόπουλος είχε αστοχήσει (ο Αρης είχε πάρει πάντως τη νίκη με 1-0). Μια χρονιά στην οποία ο ίδιος κατάφερε να σημειώσει 16 γκολ σε 27 εμφανίσεις με τους “κίτρινους” οι οποίοι κι εξασφάλισαν το εισιτήριο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Το αμέσως προηγούμενο εύστοχο χτύπημα πέναλτι για τον Διαμαντόπουλο είναι στις 19 Νοεμβρίου 2017, Εργοτέλης-Αρης 2-3, με το ίδιο να σκοράρει από τα 11 βήματα το δεύτερο γκολ για την τότε ομάδα του…

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania