Οι δύο τελευταίες κινήσεις της Αναγέννησης

Μπάσκετ 23 Οκτωβρίου 2020, 18:03

"Έκλεισε" το ρόστερ της η Αναγέννηση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ με την απόκτηση του Παναγιώτη Χαρωνίτη και του Μιχάλη Σπυριδάκη.

Πρόκειται για αθλητές με εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες. Ο Μιχάλης μάλιστα είναι γιος του Μανώλη Σπυριδάκη, ο οποίος έχει επίσης αγωνισθεί στην Αναγέννηση. Οι μεταγραφικές ανακοινώσεις της ομάδας του Αρκαλοχωρίου αναφέρουν:

«Με μια πολύ σημαντική προσθήκη θα συνεχίσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό η ομάδας μας!!! Ο έμπειρος αθλητής Παναγιώτης Χαρωνίτης ο οποίος έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες θα βοηθήσει την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ… Ευχόμαστε στον Παναγιώτη υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα…»

«Με μία μεγάλη μεταγραφή θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας μας… Πρόκειται για τον Μιχάλη Σπυριδάκη και γιο του Μανώλη Σπυριδάκη πρώην παίκτη της ομάδας μας… Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας ακόμα αθλητής με καταγωγή από τα μέρη μας θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Αναγέννησης!

Ο Μιχάλης διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες καθώς έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στα πρωταθλήματα της β και α2 εθνικής κατηγορίας με τον Ηράκλειο και τον Τρίτωνα αντίστοιχα!!! Είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει στο μέγιστο την ομάδα μας να εκπληρώσει τους φετινούς στόχους της…Ευχόμαστε στον Μιχάλη υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα!!!»

Υπενθυμίζουμε ότι η Αναγέννηση θα φιλοξενηθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ανδρών από το Ρέθυμνο BC (Σάββατο 24/10, 19:30, κλειστό Ρεθύμνου).

karta antonis garden