Οι δηλώσεις Ζιάγκου – Χάρις για Περιστέρι

Ρέθυμνο Cretan Kings | 4 Οκτωβρίου 2019, 16:39

Ως φαβορί του αγώνα χαρακτήρισε το Περιστέρι ο προπονητής των Creta Kings Βαγγέλης Ζιάγκος, με αφορμή τη συνάντηση των δύο ομάδων στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".

Από την πλευρά των παικτών της κρητικής ομάδας ο Ραμόν Χάρις υπογράμμισε ότι το Περιστέρι είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Β. Ζιάγκου στην ιστοσελίδα του Ρεθύμνου έχουν ως εξής: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο και το επόμενο. Είναι μία χρονιά που γνωρίζουμε ότι προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολη για μας. Άρα μέσα στην καθημερινότητα μας, σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας έχει να κάνει με τη διαχείριση της κάθε ήττας. Αφήσαμε την ήττα της Λήμνου πίσω μας και ήμασταν υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς.

Το Περιστέρι είναι μία ομάδα με ιδιαίτερα ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ και με πολύ υψηλούς και διαφορετικούς στόχους σε σχέση με μας. Είναι ξεκάθαρα το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά για μας είναι ένα ματς εντός έδρας και ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι ένα από τα «κλειδιά» της αναμέτρησης. Κάτι που δεν έγινε στο προηγούμενο ματς και μας κόστισε».

Για το πρώτο εντός έδρας ματς: «Το αποτέλεσμα είναι κάτι που δεν μπορείς να το προδικάσεις αλλά σε μία ομάδα που έχει έντονη επαφή με την τοπική κοινωνία, ο κόσμος και η έδρα είναι ένα πλεονέκτημα που μας αυξάνει τις πιθανότητες σε κάθε παιχνίδι. Βέβαια από την άλλη μεριά, η παρουσία του κόσμου δυστυχώς δεν ευνοείται από την ώρα διεξαγωγής των αγώνων μας».

Harris

Ο Ραμόν Χάρις δήλωσε τα εξής: «Το Περιστέρι είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και τη θυμόμαστε από την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, έχει αποκτήσει καινούριους παίκτες, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο. Εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει να τους βάλουμε δύσκολα. Έχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πολύ καλά και έχουν και εκείνους τους παίκτες που ξέρουν πως να βάζουν την μπάλα στο καλάθι. Άρα, εμείς θα πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι σε όλο το ματς στην επιθετική μας άμυνα, πιέζοντας τους καθ’ όλη τη διάρκεια, ώστε να μην τους κάνουμε να νιώσουν άνετα».

Για την αντίδραση μετά την ήττα στη Λήμνο: «Τα παιδιά, από τον πρώτο ως και τον τελευταίο συμπαίκτη μου, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα, το οποίο μου δείχνει πως όλοι καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντική είναι η νίκη για μας στο ματς με το Περιστέρι».

 

zgas

Rabona ad