Οι δηλώσεις του Σίμου από το φιλικό με τα Χανιά

ΟΦΗ | 10 Οκτωβρίου 2020, 21:04

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο ισόπαλο φιλικό με τα Χανιά δήλωσε ο Γιώργος Σίμος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας στην κάμερα του ΟΦΗ TV μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τα Χανιά (1-1) που έγινε στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”:

«Ολοκληρώθηκε μία εβδομάδα με τέσσερις προπονήσεις κι έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα όπως ήταν ο σημερινός (σ.σ. εννοεί με τα Χανιά).

Νομίζω ότι πήραμε αρκετά πράγματα από αυτά που θέλαμε κυρίως υψηλές εντάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για άλλη μία φορά κι είμαι ευχαριστημένος από όλη την εβδομάδα.

Δουλέψαμε αρκετά καλά. Αύριο θα έχουμε ρεπό, από Δευτέρα θα επιστρέψουμε στη δουλειά για να προετοιμασθούμε σιγά – σιγά για τον επόμενο αγώνα.

Τα περισσότερα παιδιά που αγωνίσθηκαν σήμερα δεν έχουν πάρα πολύ χρόνο συμμετοχής στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας γι’ αυτό ήταν πάρα πολύ καλό αυτή η εβδομάδα και να δουλέψουν, αλλά και να καταλήξει σε έναν τέτοιο αγώνα όπως ο σημερινός.

Γι’ αυτό πιστεύω ότι μας βοήθησε πάρα πολύ ο σημερινός αγώνας.

Δηλαδή αν δεν είχαμε αυτές τις δύο άτυχες στιγμές τους τραυματισμούς του Σολίς και του Μαρινάκη θα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad